Revisorelev

Bliv revisorelev hos Andersen Revision

Andersen Revision søger revisorelev til vores kontor i Viborg med tiltrædelse 1. september 2023

Du har en EUX-Business kontor, HHX- eller finansøkonom/financial controller-uddannelse, som du har afsluttet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2023, og vil gerne videreuddanne dig til en af fremtidens revisorer.

Hos Andersen Revision lægger vi vægt på, at du

  • Har flair for tal og er udstyret med sund fornuft
  • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig i en spændende revisionsbranche
  • Er positiv, ansvarsbevidst og har godt humør
  • Er indstillet på at yde vore kunder en proaktiv og nærværende service
  • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Derudover indebærer elevpladsen, at du 2 gange om ugen læser HD om aftenen eller i weekenden. Derefter fortsætter du på cand.merc.aud.-studiet samt muligvis også SR Akademiet, som gør dig til statsautoriseret revisor, hvis du ønsker at gå hele vejen – vi støtter dig naturligvis og betaler for din uddannelse.

Ansættelse hos Andersen Revision

Hos Andersen Revision tilbyder vi vores kunder en bred vifte af ydelser indenfor revision, regnskab, skat og bogføring samt løbende rapportering og rådgivning mv. Som elev hos Andersen Revision vil dine opgaver spænde bredt over alle disse typer af opgaver i takt med at du fagligt udvikler dig.

De opgaver, som du typisk vil udfylde dagen med i starten af din uddannelse er bogføring, moms, rapportering og andre administrative opgaver, således du står helt skarpt på dine grundlæggende færdigheder.

Stort engagement

Hos Andersen Revision forventer vi en del af hinanden, herunder stort engagement, vilje til konstant udvikling og stort medansvar for til stadighed at tilføre og ikke mindst udnytte den viden, der skal være til stede og tilføres organisationen.

Du bliver en del af et team, hvor et højt fagligt niveau og ikke mindst et godt arbejdsmiljø har meget høj prioritet. Omgangstonen er åben og ærlig med respekt for hinandens forskelligheder og styrker. Der er kort afstand til beslutningerne, og du vil hurtigt få en hverdag, som du i stor udstrækning selv præger.

Hos Andersen Revision tager vi udgangspunkt i den digitale tilgang, og i samspillet med de erfarne kolleger og den nyeste teknologi, sikrer vi på kontoret hele tiden at følge den innovative udvikling indenfor løsning af alle vores opgaver.

Vi agerer med udgangspunkt i vores værdier, som nærværende, troværdige, udviklende samt forretningsorienterede, både i forhold til vores kunder og kolleger.

Ansøgningsfrist

Såfremt du mener, at ovennævnte er noget for dig, hører vi gerne fra dig. Vi skal have din ansøgning med relevante bilag (eksamensbeviser, karaktermeddelelser, anbefalinger, cv m.v.) snarest, pr. mail til: revisor Pernille H. Bloch: phb@andersenrevision.dk.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 86 51 71 57 eller skrive en mail til os på hpa@andersenrevision.dk.