Erhvervsservice

Bogføring og lønadministration

Lad os hjælpe dig, så du kan gøre det DU er bedst til

Erhvervsservice er en oplagt løsning for selvstændige erhvervsdrivende, der hellere vil lægge deres energi i det, de er gode til end momsopgørelse og bogholderi. Vi kan hjælpe med alt fra den halvårlige momsopgørelse til de kontinuerlige perioderegnskaber.

Vi tilbyder både en løsning hvor vores bogholdere kommer ud i virksomheden, eller hvor det styres elektronisk fra vort kontor. Vi er med på den seneste effektive udvikling og behersker de fleste edb-systemer. Uanset hvilke løsning I har brug for, kan vi skræddersy en løsning til jer. Vi arbejder primært i Uniconta, C5 og E-conomic.

Digitalisering

Udviklingen går mod digitalisering og mere effektivitet. Vi kan hjælpe dig med at blive mere digital og dermed spare tid. Opbevar alle dine bilag elektronisk, udlæs bankkontoen automatisk og overfør lønposter til en kassekladde. Lad edb’en arbejde for dig og lad os hjælpe dig hermed.

Lønadministration

Vi yder gerne assistance med lønindberetning på dine ansatte. Vi arbejder mest i Danløn, Proløn og Bluegarden. Vi kan hjælpe med indberetning af både måneds og 14 dags lønnede.

 

Skat, ATP, FerieKonto, pensionsordninger

Vi yder den nødvendige assistance i forhold til indberetning og afstemning til de lovmæssige bestemmelser. Du behøver ikke at bekymre dig om mere.

 

Se os, som din ekstra medarbejder

Ved at outsource økonomifunktionen til os, får du en medarbejder til rådighed, uden at skulle fastansætte. Du kan skrue op, eller ned, for behovet og dermed spare på omkostningerne.

Kontakt os og hør mere om skat

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 86 51 71 57 eller skrive en mail til os på hpa@andersenrevision.dk.