Om os

Andersen Revision Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Historie

Grundstenene for Andersen Revision er lagt helt tilbage i efteråret 2011, hvor statsautoriseret revisor Hans Peter Andersen (HP) startede virksomhed sammen med daværende kompagnon statsautoriseret revisor Jens Villemann under firmanavnet Andersen & Villemann. HP havde i mange år arbejdet ved Beierholm i Viborg og bestod i 20xx sin statsautoriseret revisoreksamen.

Jens drev sin del af virksomheden med egen kundeportefølje fra Kolind, imens HP holdte til i Møldrup – “Revlingen”, med det udsnit af kunder som var købt ud fra Beierholm i forbindelse med hans ophør herfra. Begge blev en del af Kreston netværket.

Omkring et år efter opstarten, træder Ulrik Balleby ind, som partner i virksomheden, først med kontor i Møldrup, men siden flytter de ind i de nuværende Vexa-lokaler på Farvervej.

Med udgangen af 2013 beslutter Jens og HP at opdele deres virksomhed, som i forvejen kørte som to virksomheder under én. De forbliver begge som en del af Kreston netværket. HP stifter et nyt selskab, hvor Ulrik og HP driver deres virksomhed fra, indtil den 31. december 2014 hvor Ulrik udtræder og starter ny selvstændig virksomhed, med bogholderi som speciale. Hvilken har været vores samarbejdspartner siden.

I 2015 bliver Grethe (HP´s hustru) ansat i virksomheden som udekørende bogholder. Grethes daværende kunder bringes med ind i firmaet. I 2015 bliver der yderligere ansat to revisorer og allerede i 2016 ansættes der en revisor mere.

I årene 2014 – 2019 er HP tilknyttet som opgaveretter på SR-akademiet.

Siden december 2019 har HP indgået i et team af redaktionsmedlemmer på Revisorposten, Karnov. Revisorposten er et artikelblad, der udsendes kvartalsvis med de mest aktuelle emner indenfor skat, moms, regnskab mv.

Revisorposten

Virksomhedens første elev starter i 2018. Virksomheden flytter mere permanent til Viborg med lokaler ned til smukke Søndersø og en fantastisk udsigt, nærmere bestemt Brøndumsvej.

Samme år hyres der en ekstern revisor, på freelancebasis, til at assistere med rådgivningsopgaver samt opretholde kvalitetssikringen.

HP deltager i et projekt hos Patent- og Varemærkestyrelsen omkring udvikling af værktøjer til revisorer vedrørende immaterielle rettigheder.

Herudover er han med i udarbejdelsen af en rapport omkring automatisk regnskabsrapportering til Erhvervsstyrelsen og deltager i afholdelse af workshops hos Danmarks statistik.

I virksomheden bliver der i løbet af 2018 og 2019 ansat yderligere tre revisorer, virksomheden vokser, hvilket udløser pladsproblemer. HP er nødsaget til at se sig om efter andre lokaler.

Virksomheden flytter til Vestervangsvej, nærmere bestemt den tidligere Nordea filial. Lokalerne istandsættes og bliver til de gode omgivelser vi sidder i nu.

Fra januar 2022 køber Pernille Bloch, en tidligere revisoransat, sig ind i virksomheden. Der bliver ansat flere medarbejdere, der nu rummer i alt 10 medarbejdere, herunder en erhvervsserviceafdeling med to ansatte (udover Grethe).

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 86 51 71 57 eller skrive en mail til os på hpa@andersenrevision.dk.